Τρίτη 22.06.2021 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Σε φάση αναμονής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.06.2020 | 2:30 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Π.Ο Φήκης είναι γεγονός ότι όλο αυτό τον καιρό, από την ημέρα που η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, γίνονται διάφορες διεργασίες

Η νυν διοίκηση προσπαθεί να βάλει στην ομάδα και νέους συμπαίκτες προκειμένου να μπορέσουν όλοι μαζί να σηκώσουν το φορτίο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο και φυσικά εάν δεν ξεκαθαρίσει το ποιοι άνθρωποι θα στελεχώσουν τη διοίκηση την επόμενη δύσκολη χρονιά, δεν μπορούν να ξεκινήσουν και οι εξελίξεις σε αγωνιστικό επίπεδο, με ανανεώσεις και μεταγραφές.

Είναι πάντως δεδομένο ότι υπάρχει θετικό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Ρούσσα, που αν δε στραβώσει κάτι θα κάθεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Π.Ο.Φ.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του σωματείου αναμένουν και την πραγματοποίηση των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο Φήκης, για τις οποίες έχει δεσμευτεί και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ενώ έχουν γίνει και οι απαιτούμενες μελέτες.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop