Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε φεστιβάλ φιλαρμονικών στην Κοζάνη η Δημοτική Φιλαρμονική

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.05.2024 | 4:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, με πάνω από 113 χρόνια ιστορίας, είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Κοζάνης, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Θωμά στις 12 Μαΐου 2024.

Η συμμετοχή της στο φεστιβάλ, που έχει καθιερωθεί ως μουσικός θεσμός από το 2017, ενίσχυσε την πολιτιστική ανταλλαγή και την κοινωνική συνοχή, συγκεντρώνοντας φιλαρμονικές ορχήστρες από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Φιλαρμονικών Καρουσάδων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Δήμου Εορδαίας, και της «Πανδώρα» του Δήμου Κοζάνης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Δήμου Γρεβενών «Ορφέας» και του Μορφωτικού Ομίλου Βελβενδού. Η εκδήλωση εμπλούτισε την πολιτιστική ατζέντα της περιοχής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης