Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε φόρουμ για το νερό ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.04.2024 | 2:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο 1st Hellenic Water Forum συμμετείχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Όπως τονίζει σχετικά σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Συμμετείχα στο 1st Hellenic Water Forum όπου οι βασικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων μοιράζονται γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές και συζητούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αναζητώντας απαντήσεις στα πιεστικά ζητήματα που διαμορφώνονται από την «ατζέντα του νερού» και την «έξυπνη» διαχείρισή του. Μαζί με τον κ. Γιώργο Ζερβό, Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, Δήμαρχο Χανίων και Αντιπρόεδρο της ΕΔΥΑ και τον Ευστράτιο Χαρχαλάκη, Δήμαρχο Κυθήρων και Αντικυθήρων συμμετείχαμε στο ενδιαφέρον πάνελ με θέμα ”Η αξιοποίηση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων στην διαχείριση των Υδάτινων Πόρων”.

Στη διάρκεια της ομιλίας μου έθεσα τα δύο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Δήμος και ως ΔΕΥΑ Μετεώρων και αφορούν τη σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης της Καλαμπάκας και την κατασκευή νέων φρεατίων σε χωριά του Δήμου για την τοποθέτηση νέων ψηφιακών υδρομέτρων. Δύο σημαντικά έργα που δεν προβλέφθηκαν στις μελέτες κατασκευής των χρηματοδοτούμενων έργων με το κόστος τους σήμερα που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ να καλείται να σηκώσει η ΔΕΥΑ Μετεώρων.

Ως νέα Δημοτική Αρχή καλούμαστε σήμερα να διορθώσουμε παθογένειες του παρελθόντος και παράλληλα να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται από το μέλλον.

Εξασφαλίζοντας την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες μας και έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ανθεκτικού Δήμου στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης