Τρίτη 28.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Σε φόρουμ ο Δ. Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.01.2023 | 1:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Να ενισχυθεί η αυτοδιοίκηση με τα απαραίτητα Μέσα προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη γραμμή της πολιτικής προστασίας, είναι το ζητούμενο για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στο forum του ΣΠΑΥ στο οποίο συμμετείχε εξήρε τις προσπάθειες των 11 Δήμων μελών του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει μια ενδεκάδα πρωταθλητών, οι σταρ της Αυτοδιοίκησης, που μαζί με τους εθελοντές και την πυροσβεστική υπηρεσία, προστατεύουν το πολύτιμο βουνό μας. Στο πρόσωπό τους αντανακλάται η Αυτοδιοίκηση της επόμενης ημέρας. Μια Αυτοδιοίκηση σοβαρή, οργανωμένη, με αρχή, μέση και τέλος».

Απευθυνόμενος στους παριστάμενους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε: «Εμείς ως Αυτοδιοίκηση χρειαζόμαστε από εσάς μόνο τα αναγκαία Μέσα προκειμένου να γίνουμε ακόμη πιο χρήσιμοι για τις τοπικές κοινωνίες που υπηρετούμε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης