Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Σε γιορτινή διάθεση ο Σύλλογος Σωτήρας Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13.12.2018 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά εξελίχθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου σωτήρα Τρικάλων την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

Τα παιδιά της Σωτήρας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, όπου με πολύ φαντασία και χαρούμενη διάθεση κατασκεύασαν χειροποίητα στολίδια. Στη συνέχεια στόλισαν με αυτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο τραγουδώντας κάλαντα και τραγούδια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τα ήθη και έθιμα της περιόδου από τον υπεύθυνο των χορευτικών ομάδων Αχιλλέα Λέρα και χριστουγεννιάτικα παραμύθια από την κ. Φωτεινή Λαμπρογιώργου. Αφού απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές, χόρεψαν όλα μαζί. Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα για όλα τα παιδιά από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμητρα Κώστα ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση και ενημέρωσε, ότι ο σύλλογος συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση, τη «Γουρνοχαρά», που θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο προαύλιο του παλιού νηπιαγωγείου Σωτήρας με παραδοσιακές τσιγαρίδες,  λουκάνικα, κρασί και πολύ χορό για όλο τον κόσμο. Επίσης σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο 2019 του συλλόγου.

 

Μ.Ε.Σ. Σωτήρα Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης