Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Σε ημερίδα ο Κώστας Μαράβας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.11.2022 | 1:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας παραβρέθηκε στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 11/11 και ώρα 09.30 Αίθουσα Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τρικάλων «GiSemi», που οργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, με την συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και την Περιφέρει Θεσσαλίας, με θέμα «Την χρηματοδότηση των δασικών προγραμμάτων για την εφαρμογή της δασικής πολιτικής.»

Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΝ κ. Ευάγγελος Γκουτούφας, και στην συνέχεια εκτενή αναφορά για την κλιματική Αλλαγή και για την βελτίωση της Δασικής Υπηρεσίας έκανε ο Υπουργός του ΥΠΕΝ κ. Κων/νος Σκρέκας, καθώς και την νέα διοικητική Μεταρρύθμιση της Δασικής Υπηρεσίας αφού τώρα περιήλθε στο ΥΠΕΝ.

Επίσης ο Υπουργός τόνισε την εξασφάλιση από το Υπουργείο κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και από άλλους πόρους, για την προστασία και την αύξηση των δασών την αποκατάσταση και την αναδάσωση, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους υπαλλήλους των δασικών Υπηρεσιών που προσήλθαν από την Θεσσαλία και στερεά Ελλάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης