Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Σε ημερίδα στην Αθήνα το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.05.2019 | 5:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας το Σάββατο 11/5/19 συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα ‘’Η διάσωση της Εκπαιδευτικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα-Πρακτικές και Προοπτικές’’, που έγινε στην Αθήνα, στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ-μετά από πρόσκληση του Μουσείου Παιδείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Διευθύντριας του Μουσείου, καθηγήτριας της παιδαγωγικής και υποψήφιας Πρυτάνεως κ. Μαρίζας Φουντοπούλου.

Η συνεργάτιδα του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας , εκπαιδευτικός Μαρία Δωρούση στην ομιλία της παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τους σκοπούς, τα εκθέματα, τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.

Στην ημερίδα συμμετείχαν τα Μουσεία Εκπαίδευσης και Παιδείας των πανεπιστημίων της χώρας και άλλων φορέων και την παρακολούθησαν πανεπιστημιακοί , εκπαιδευτικοί και φοιτητές.

Με τις εισηγήσεις και παρεμβάσεις των ομιλητών και του κοινού , τέθηκαν οι αρχές μιας συνεργασίας ανάμεσα σε όλα τα Μουσεία Παιδείας της Ελλάδας που θα δώσει μεγαλύτερη φωνή στην Εκπαιδευτική  Πολιτιστική Κληρονομιά της χώρας.

Με τιμή

Παύλος Μπαλογιάννης

Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop