Πρόγραμμα Σαββάτου Στις 10.00 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα  επισκεφθεί την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. Αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καλαμπάκας. Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας." /> Σε «Κέντρο Κοινότητας» και Μύλο των Ξωτικών ο Πρωθυπουργός - Η ΕΡΕΥΝΑ
Δευτέρα 03.10.2022 | Εορτάζουν: Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

Σε «Κέντρο Κοινότητας» και Μύλο των Ξωτικών ο Πρωθυπουργός

ΤΟΠΙΚΑ20.12.2019 | 8:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός μετά την επιθεώρηση στα έργα του E 65, όπου δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του έργου. Πρώτη στάση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου Τρικκαίων, όπου έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Αμέσως, μετά ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Μύλο των Ξωτικών, όπου ξεναγήθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η συμμετοχή του στην κομματική εκδήλωση της διευρυμένης ΝΟΔΕ του κόμματος στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον.

Πρόγραμμα Σαββάτου

Στις 10.00 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα  επισκεφθεί την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. Αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καλαμπάκας.

Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης