Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Σε κλιμάκιο της ΝΔ στη Φλώρινα ενόψει της ΔΕΘ συμμετείχε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ06.09.2019 | 4:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήθος θεσμικών επαφών πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας σε ένα από τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία συγκροτήθηκαν ενόψει της ΔΕΘ, με σκοπό τη συζήτηση του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο τρικαλινός βουλευτής, μαζί με τον βουλευτή της Β’ Πειραιώς, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον βουλευτή Πιερίας, Φώντα Μπαραλιάκο, επισκέφθηκαντον αντιπεριφερειάρχη, κ.Ιωάννη Κιοσέ, τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλη Γιαννάκη, καθώς και τους Δημάρχους Πρεσπών και Αμυνταίου, Παναγιώτη Πασχαλίδη και Άνθιμο Μπιτάκη. Επιπλέον επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στις επιχειρήσεις, ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ, στα ΛιγνιτορυχείαΑχλάδος, στη ΔΕΗ, σε πολλές ακόμη επιχειρήσεις, καθώς και στη ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Στη συνέντευξη τύπου, με την οποία ολοκληρώθηκε η σειρά των επαφών, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε να φέρει την ανάπτυξη. Με εργαλεία τη μείωση της φορολογίας, καθώς και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, όπως στο Ελληνικό, το όφελος θα διαχυθεί σε όλη την Ελλάδα».

Επιπλέον, ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε στην ανάγκη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομές, δηλώνοντας ότι, «σε περιοχές, όπως ο Νομός Φλώριναςπου χαρακτηρίζεται από μεγάλη παράδοση στην παραγωγή ποιοτικών διατροφικών προϊόντων, η αγροτική ανάπτυξη είναι ένας εθνικός στόχος. Ακριβώς το ίδιο αφορά και την περιφέρεια των Τρικάλων, όπου εκλέγομαι».

Συγκεκριμένα, ως σημεία κλειδιά για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης, ο Θανάσης Λιούτας ανέφερε τη μείωση της φορολογίας και την πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων, τα οποία, όπως σημείωσε, αποτελούν βασικούς και άμεσους στόχους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020