Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Σε μια εβδομάδα η απόφαση της ΕΕΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.06.2020 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της ΕΕΑ αναφορικά με την ένσταση του Γιώργου Αιβάζογλου, κατά της αδειοδότησης του Α.Ο Τρίκαλα

Ο αδερφός του προέδρου, ως γνωστόν, υποστηρίζει ότι η διαδικασία αδειοδότησης δεν έγινε νόμιμα και πως ο ίδιος δε γνώριζε ότι η Autodeal αναλαμβάνει τα ηνία του Α.Ο Τρίκαλα.

Από την πλευρά του Ηλία Αιβάζογλου δεν υπάρχει καμία ανησυχία επί του θέματος. Υπογραμμίζουν ότι όλα έγιναν νομότυπα και ο Γιώργος Αιβάζογλου γνώριζε τα πάντα γύρω από τη μεταβίβαση των μετοχών και ο ίδιος είχε έρθει και παρακολουθήσει αναμετρήσεις της ομάδας στα Τρίκαλα, ενώ πανηγύρισε και επιτυχία των κυανέρυθρων.

Οι δύο πλευρές κατέθεσαν την Παρασκευή τα απαραίτητα υπομνήματα και πλέον βρισκόμαστε στην αναμονή για την απόφαση και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και δε θα υπάρξει το παραμικρό θέμα αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας.

Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά, είναι ότι με τη συγκεκριμένη υπόθεση, πήγε λίγο πίσω ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, ενώ μόλις ο Ηλίας Αιβάζογλου ηρεμήσει λίγο από όλα αυτά θα κάνει και τη συνάντηση με τον Περικλή Αμανατίδη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης