Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Σε νέους επαγγελματικούς δρόμους ο Μικέλης Χατζηγάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.10.2020 | 4:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μετά από μια δύσκολη μάχη στις περσινές εκλογές ο Μικέλης Χατζηγάκης συνεχίζει την πορεία του πιο ώριμος και πιο δυνατός. Ωστόσο, εκτός από την πολιτική υπάρχει και η δουλειά. Ο νεαρός Χατζηγάκης μετά από χρόνια στον τραπεζικό τομέα κάνει την μετάβαση στον χώρο της ενέργειας. Πρόσφατα ανέλαβε νούμερο 2 (στην θέση του COO) στην Αγγλική εταιρεία Cobblestone Energy. Η εταιρεία έχει γραφεία ανά τον κόσμο και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενέργειας στο Παρίσι.

Η επαγγελματική πορεία του νεαρού Χατζηγάκη όλα αυτά τα χρόνια από την συμβουλευτική εταιρεία της Βοστώνης (BCG) και την Alpha Bank μέχρι την εργασία του στο Αμερικανικό Κογκρέσο στην Ουάσιγκτον συνεχίζει να επιβραβεύεται από κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Άλλωστε, ο Μικέλης δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτος αλλά διακρίθηκε στην ελεύθερη αγορά.

Όμως, η μεγάλη του αγάπη είναι η πολιτική και τα Τρίκαλα – και το δηλώνει σε όλους τους τόνους. Για αυτό οργανώνει κατάλληλα το γραφείο του και είναι στα Τρίκαλα κάθε Παρασκευή – Κυριακή.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop