Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Σε νέους μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.06.2018 | 4:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε» ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους νέους σε εκδήλωση βραβείων επιχειρηματικότητας.

«Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους. Είστε όλοι νικητές» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι σημαντικό που αυτά τα παιδιά εργάστηκαν ως ομάδα. «Πίσω από κάθε καλή ιδέα κρύβεται σκληρή δουλειά και οργάνωση» ανέφερε, απονέμοντας ένα από τα βραβεία της εκδήλωσης «Junior Achievement Europe».

«Οι δεξιότητες που αποκτήσατε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα σας είναι χρήσιμες ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε επιχειρηματίες, κάποιοι δεν θα γίνετε. Μάθατε, όμως, πόσο σημαντικό είναι να εργάζεστε ως ομάδα. Να βλέπετε ότι δεν αρκεί απλά να έχει κανείς μια καλή ιδέα. Αλλά πίσω από μια καλή ιδέα κρύβεται πάντα πολύ σκληρή δουλειά και οργάνωση, συνεργασία, κατανομή ρόλων, προβολή της επιχειρηματικής σας ιδέας, δυνατότητα επικοινωνίας. Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα. Και θα θυμάστε -για πάντα πιστεύω- αυτήν την πολύ όμορφη διαδρομή σας στο πλαίσιο αυτού του εξαιρετικού διαγωνισμού» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης