Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Σε προεκλογικούς ρυθμούς η Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ20.03.2019 | 2:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εντείνονται οι εκλογικοί ρυθμοί σιγά – σιγά στην Καλαμπάκα, καθώς οι υποψήφιοι μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν την κάλπη.

Τελευταίος στον «χορό» μπαίνει ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα, πραγματοποιεί ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού, αλλά και θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του γενικού ψηφοδελτίου. Τώρα το πόσα ονόματα θα είναι αυτά μένει να το δούμε, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει πληθώρα υποψηφίων, και όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει να κρατηθούν και ισορροπίες. Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει και το έναυσμα για την προεκλογική εκστρατεία του νυν Δημάρχου, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις υποψηφίων συμβούλων.

Όσον αφορά τον συνδυασμό του κ. Θοδωρή Αλέκου, έχει μπει για τα καλά στην προεκλογική μάχη, με συνεχείς επισκέψεις και συναντήσεις, αλλά και παρεμβάσεις. Η ροή της ανακοίνωσης ονομάτων συνεχίζεται, με τελευταία αυτή πριν λίγες ημέρες, όπου ανακοινώθηκαν τέσσερα νέα ονόματα υποψηφίων συμβούλων. Πάντως, να σημειωθεί ότι χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση από τον συνδυασμό του κ. Αντώνη Παπαναστασίου, καθώς όπως τόνισε στο Ράδιο Σταγών διαφωνεί με το κλίμα που υπάρχει συνδυασμό, με τον κ. Αλέκο να δηλώνει από την ίδια συχνότητα πως δεν κρατάει κακία.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την εκστρατεία του και ο κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά την παρουσίαση των βασικών αρχών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες. Αυτό το διάστημα έχουν πυκνώσει οι επαφές και για τις ανακοινώσεις νέων ονομάτων, κάτι που αναμένεται ως τα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου. Στόχος είναι να κλείσει το ψηφοδέλτιο σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μπει ο συνδυασμός στην τελική ευθεία για τις εκλογές με όλη την ομάδα στις επάλξεις.

Τέλος, η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Χαντζιάρα, συνεχίζει τις εξορμήσεις και τις περιοδείες τόσο στην Καλαμπάκα όσο και στα χωριά του Δήμου, με κλιμάκια που εκτός από τον ίδιο, αποτελούνται και από στελέχη του ΚΚΕ, αλλά και από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης