Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Σε ρυθμούς σκληρής προετοιμασίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.08.2019 | 1:20 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής και οι περισσότερες ομάδες έχουν μπει στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Οι περισσότερες μάλιστα έχουν δώσει και τα πρώτα τους φιλικά ώστε να διαπιστώσουν οι προπονητές σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές και τις στιγμές χαλάρωσης.

 

Η ομάδα των Σαράγιων είναι η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της καθώς μπήκε στο γήπεδο από τις 5 Αυγούστου ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει και το πρώτο της φιλικό. Η ομάδα της Κρύας Βρύσης είναι μια άλλη ομάδα που  ξεκίνησε νωρίς τις υποχρεώσεις της. Μάλιστα η ομάδα έχει δώσει και δύο φιλικά ενάντια στα Μετέωρα και Καστράκι. Πρόσφατα ξεκίνησε την προετοιμασία και η ομάδα του Πυργετού  με πολλά νέα πρόσωπα και νέο προπονητή. Η ομάδα του Βράχου Καστρακίου που φέτος θα έχει πρωταγωνιστικές τάσεις έχει μπει και αυτή πρόσφατα στο γήπεδο έχοντας δώσει και το πρώτο της φιλικό με την ομάδα της Κρύας Βρύσης. Τέλος η ομάδα της Φήκης ξεκίνησε να μπαίνει στα βάσσαν υπό τις οδηγίες τα Τάκη Ρούσσα. Η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό με την Αγία Κυριακή στις 27 Αυγούστου.

 

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν προετοιμασία και οι υπόλοιπες ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος καθώς δεν τους μένει και πολύς καιρός μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή