Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Σε συνεχή άνοδο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ17.05.2019 | 4:23 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο σύλλογος Diamond Fighters που στεγάζεται στο Melathron Gym με προπονητή το γνωστό δάσκαλο Φώτη Γεωργόπουλο τα τελευταία χρόνια δίνει τα διαπιστευτήριά του συνεχώς μέσα από συνεχείς αγωνιστικές επιτυχίες και ανάδειξη κορυφαίων αθλητών προάγοντας το συγκεκριμένο άθλημα στα Τρίκαλα.

Μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή δύο αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στο Βόλο συμμετέχοντας στη δυνατή διοργάνωση Clash of the Titans στον τοπικό σύλλογο «Πήγασος», κάνοντας το δύο στα δύο.

Η φέρελπις αθλήτρια ‘Αννα Μαρία Γιώτα συμμετείχε στον πρώτο αγώνα στην κατηγορία -62 κιλών. Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις γύρους των δυο λεπτών. Ο πρώτος γύρος δεν κύλησε πολύ καλά για την Τρικαλινή αθλήτρια, αλλά στη συνέχεια εμψυχώθηκε και από το Φώτη Γεωργόπουλο και στο δεύτερο και τρίτο γύρο μπήκε δυναμικά και πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση. Το μέλλον της ανήκει.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας Μπαλλάς και αυτός κόντρα σε δυνατό αντίπαλο στην κατηγορία -80 κιλών, από τον πρώτο γύρο πατούσε πολύ καλά επάνω στο ρινγκ και με την αποφασιστικότητά του δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του κερδίζοντας με 3-0 τον αγώνα.

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όντας σε εξαιρετική φόρμα και τα καλύτερα έρχονται και για αυτόν αλλά και για την ‘Αννα Μαρία

Ο Φώτης Γεωργόπουλος από την ομάδα Diamond Fighters Τρίκαλα μιλώντας στην «ΕΡΕΥΝΑ» τόνισε: « ευχαριστώ πολύ τους αθλητές και όλα τα παιδιά του συλλόγου που βοήθησαν τους συναθλητές τους να φτάσουν στη νίκη.

Να ευχαριστήσω τους γονείς που ακολούθησαν τα παιδιά , είχαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γιατί είμαστε οικογένεια. Επίσης ευχαριστώ πολύ το δάσκαλό μου και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Melathron, αντιπρόεδρο του Shido Boxing Δημήτρη Λιούλιο, που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας παρέχει αυτό τον υπέροχο χώρο όπου στεγαζόμαστε.

Οι Diamond Fighters θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με άλλη μία υποχρεώση, η οποία θα είναι την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαίου , ένα διασυλλογικό τουρνουά Shido Boxing στο Βόλο και συγκεκριμένα στο σύλλογο «Πήγασος».

Επίσης τον μεγάλο χορηγό μας ‘KarakiKes Shopping Center’ εδώ στα Τρίκαλα που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθειά μας.

Ευχαριστώ και εσάς και όλους όσους μας στηρίζουν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020