Τρίτη 22.06.2021 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Σε τηλεδιάσκεψη για την ψηφιακή μεταρρύθμιση ο Θ. Λιούτας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.06.2020 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε διαδικτυακά, εκκινώντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά από αντίστοιχες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν και στο επόμενο διάστημα, με στόχο πάντα την ενημέρωση των βουλευτών αναφορικά με το κυβερνητικό έργο, καθώς και τη συμμετοχή τους σε αυτό μέσω των προτάσεών τους.

Με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησηςκ. Κυριάκο Πιερρακάκηη πρώτη από αυτή τη σειρά των τηλεδιασκέψεων είχε ως θέμα την ψηφιακή μεταρρύθμιση. Όλα όσα προηγήθηκαν και όλα όσα άμεσα έπονται στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι η ψηφιακή μεταρρύθμιση έλυσε βασικά προβλήματα της δημόσιας διοίκησης και ότι οι επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες θα ακολουθήσουν ακριβώς στον δρόμο αυτό, της επίλυσης των προβλημάτων και της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι βουλευτές τόνισαν τη μεγάλη σημασία των όσων επετεύχθησαν με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, καθώς και ότι η συνολική υλοποίηση της ψηφιακής πολιτικής είναι αναγκαία προϋπόθεση για μια σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και για την οικοδόμηση μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες και στο κράτος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop