Δευτέρα 14.06.2021 | Εορτάζουν: Ελισσαίος, Ελισσώ, Ελισώ, Νήφων

Σε τρία μέτωπα το ενδιαφέρον

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.08.2020 | 12:36 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Α.Ο Τρίκαλα ανέβηκε  χθες στο Καρπενήσι πραγματοποιώντας το πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας του, καθώς εκεί μέσα από σκληρή δουλειά θα χτιστεί η καινούργια ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας

‘Αρα το ενδιαφέρον από σήμερα και μέχρι τις 26/8 πρωτίστως στρέφεται στο Καρπενήσι για τους κυανέρυθρους που θα πρέπει να υλοποιήσουν τα πάντα άρτια και βάσει προγράμματος, ενώ το φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 23/8 και ώρα 6.30μ.μ. θα αποτελέσει το πρώτο τεστ, έστω και πρώιμο, για το Χαραλαμπίδη και τους συνεργάτες του για να διαπιστώσουν κατ’αρχήν σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως το που υπάρχουν κενά στο ρόστερ και θα χρειαστεί ενίσχυση.

Βέβαια, παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, μεθαύριο Τετάρτη 19/8 το μυαλό όλων θα βρίσκεται και στην Αθήνα, καθώς η ΕΠΟ επιτέλους θα πάρει την τελική της απόφαση σχετικά με το αν θα έχουμε ή όχι αναδιάρθρωση στις κατηγορίες.

Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες θα πρέπει μάλλον να αποκλειστεί η δημιουργία Β’ Εθνικής με δύο ομίλους, οπότε μάλλον τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν ή το πολύ να πάμε σε έναν όμιλο με 16 ομάδες κάτι που ίσως και να αναβαθμίσει το εν λόγω πρωτάθλημα.

Πάντως, οι εξελίξεις με το αν θα έχουμε ή όχι αναδιάρθρωση θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον επικείμενο μεταγραφικό σχεδιασμό. Είναι γεγονός ότι τα Τρίκαλα ήδη έχουν κάνει κάποιες προσθήκες, που στην πλειοψηφία τους αποτελούν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν στη Β’ Εθνική.

Από κει και πέρα όμως οι επόμενες μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ θα γίνουν ανάλογα με τη δομή του νέου πρωταθλήματος και προκειμένου ο Α.Ο Τρίκαλα να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε αυτό.

Αναμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις…

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop