Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα ο Γιάννης Μανιάτης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.05.2024 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Νομό Τρικάλων θα βρίσκεται την Κυριακή ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς, πολίτες, φίλους και στελέχη του κόμματος.

Αρχικά ο πρώην Υπουργός θα πάει στην Καλαμπάκα, όπου θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση στελεχών, νωρίς το απόγευμα, ενώ αργότερα στις 19.30 θα βρίσκεται στα Τρίκαλα και στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μανιάτης διατηρεί στενές σχέσεις με στελέχη του Κινήματος στα Τρίκαλα, και η επίσκεψή του αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης