Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σεμινάριο του ΟΕΕ στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ13.03.2024 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης το σεμινάριο του ΠΤ Θεσσαλίας (7ο ΠΤ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με θέμα: «Όλες οι αλλαγές με τον ν. 5073/23, το κλείδωμα της προσυμπληρωμένης δήλωσης ΦΠΑ στην πλατφόρμα my data και ψηφιακή κάρτα εργασίας» στα Τρίκαλα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ, με εισηγητές τους:

  • Νικόλαο Καλαμαρά, Οικονομολόγος – Λογιστής Α΄ τάξης, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων – Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.
  • Μιχάλη Πόλυγγερ, Οικονομολόγος, Στέλεχος ΟΕΕ, Εισηγητής σεμιναρίων – Συγγραφέας.
  • Ανδρέα Μίχο, επιθεωρητής και προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Κεντρικής Ελλάδας.

Στο σεμινάριο απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του 7ου ΠΤ Ηλίας Κοτσιμπογεώργος και ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου.

Χθες το παραπάνω σεμινάριο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στο Βόλο, ενώ την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσας στο Ξενοδοχείο KIERION. Ώρες διεξαγωγής: 16:00 έως 22:00.

Οι αναλυτικές σημειώσεις, που αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην εργασία των λογιστών, αλλά και των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ., θα αποσταλούν με email στους συμμετέχοντες και θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία του 7ου ΠΤ ΟΕΕ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης