Σάββατο 24.02.2024 | Εορτάζουν: Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το ντιμπέιτ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ06.05.2023 | 4:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας εξαιτίας της αντίθεσής του να πραγματοποιηθεί και ένα ξεχωριστό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο.

«Αν έχει επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης θα ερχόταν σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση μαζί μου face to face, ενώπιος ενωπίω. Δεν έρχεται. Έχει αποφασίσει να πάει στο ντιμπέιτ όλων. Βεβαίως να πάμε στο ντιμπέιτ όλων, αλίμονο. Αλλά ξέρετε τι κανονισμούς και τι όρους έβαλε σε αυτό το ντιμπέιτ με τους έξι; Να μην μπορεί κανένας να ρωτήσει τον άλλον. Κανένας. Να μην μπορεί ο δημοσιογράφος να κάνει ελεύθερη ερώτηση. Κανένας. Γιατί;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει.

«Γιατί θα έχει αποστηθίσει πέντε πράγματα, θα τα πει ο άνθρωπος, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν υπάρχει προηγούμενο σε ευρωπαϊκή χώρα να θέλει κανείς να ξαναγίνει πρωθυπουργός και να μην δέχεται την πρόσκληση τηλεοπτικών καναλιών με τον βασικό του αντίπαλο να κάτσει σε μια ελεύθερη συζήτηση. Και εγώ αναρωτιέμαι.

Γιατί αυτή την πρόταση την έκανε μόνο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ γιατί δεν την κάνει; Ο ΑΝΤ1, ο ALPHA, ο STAR; Πιστεύουν ότι δεν θα έχει τηλεθέαση μια τέτοια αντιπαράθεση, μια τέτοια συζήτηση ουσιαστική, πιστεύουν δεν θα είναι χρήσιμη; Γιατί στην Γαλλία την κάνει ο Μακρόν; Γιατί στην Γερμανία την έκανε ο Σολτς; Γιατί στην Βρετανία, στις ΗΠΑ, σε όλες τις σοβαρές χώρες κάνουν τέτοια συζήτηση; ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης