Τρίτη 22.06.2021 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Σημαντικά έργα στην Πύλη από την αντιπεριφέρεια

ΤΟΠΙΚΑ02.10.2018 | 7:23 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ξεκίνησαν, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, οι εργασίες από την Π.Ε. Τρικάλων, που αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου, με ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις. Καταρχήν οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν κατά μήκος του κεντρικού άξονα από Άγιο Κωνσταντίνο (Λογγιές) έως τα όρια του Νομού με Άρτα, ενώ παρεμβάσεις θα υπάρξουν σε περιοχές όπως το Μοσχόφυτο, Νέα Πεύκη, Λιβαδοχώρι, Παράμερο, Ροπωτό και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

Με την ολοκλήρωση αυτών, ανάλογες παρεμβάσεις, θα γίνουν και στον έτερο οδικό άξονα από Πύλη έως γέφυρα Αλεξίου.

Αναλυτικότερα το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» προϋπολογισμού 1.200.000,00 €., περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου Εθνικού, Επαρχιακού και λοιπού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εντός του Νομού Τρικάλων, προς εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας όπως:

– Καθαρισμός και διάνοιξη τάφρων αποχέτευσης ομβρίων, καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης ομβρίων.
– Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων, της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος και της ασφαλτικής στρώσεως, όπου απαιτείται.
– Κατασκευή ασφαλτικής στρώσεως κυκλοφορίας και διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop