Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σημαντικές ανακοινώσεις και στόχος η επίσπευση

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ19.05.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με σημαντικές ανακοινώσεις ήρθε στα Τρίκαλα για την παρουσίαση του Run Greece Τρίκαλα 2024, μέσα στην εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την δημιουργία στα Τρίκαλα του «πιο σύγχρονου εργομετρικού κέντρου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ, ως πόλος έλξης για πολλούς αθλητές διαφόρων σπορ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δημιουργία κλειστών κολυμβητηρίων, μεταξύ των οποίων και η Καλαμπάκα, όπως στη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη.

Ασφαλώς, το εργομετρικό κέντρο αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρχει στενή συνεργασία με την Πανεπιστημιακή δομή της πόλης και θα αποτελέσει η περιοχή σημείο αναφοράς για τους αθλητές.

Την ίδια στιγμή, όμως, θα πρέπει τόσο για το κολυμβητήριο στην Καλαμπάκα, όσο και για το γυμναστήριο στην Πύλη να επιταχυνθούν οι ενέργειες, καθώς αποτελέσουν σημείο αθλητικής αναφοράς για τις δύο αυτές περιοχές. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το… βάθος του χρόνου, για να αναβαθμίσουμε τους αθλητικούς χώρους που δικαιούνται οι πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης