Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σημαντική παρουσία της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στο Αργυρόκαστρο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.05.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας έδωσαν συναυλία η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και η Δημοτική Χορωδία Δωματίου “Voci intonate”, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ελληνικού Πολιτισμού, μετά από πρόσκληση το Ελληνικού Προξενείου.

Τα μέλη της Χορωδίας υποδέχθηκε ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος Σαχαρίδης εκφράζοντας τη χαρά του για αυτή τη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργυροκάστρου Zihni Sako το Σάββατο 25 Μαίου. Στην παράσταση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αργυροκάστρου , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Δρόπολης και ο Ιταλός Πρόξενος Αργυροκάστρου. Την Κυριακή το πρωί η ΔΧΤ έδωσε μια ακόμη συναυλία στο ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβιτσάνης. Η Χορωδία συνοδευόμενη από την πιανίστα του ΔΩΤ κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου και υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Ζιάκα απέδωσε αμιγώς ελληνικό ρεπερτόριο με τραγούδια έντεχνης, παραδοσιακής καθώς και λαϊκής μουσικής του Β. Τσιτσάνη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και στις δύο συναυλίες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης