Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Σήμερα το έκτο φιλικό κόντρα στο Διγενή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.09.2019 | 12:19 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το έκτο φιλικό προετοιμασίας για τον Α.Ο Τρίκαλα θα δοθεί σήμερα το απόγευμα και ώρα 6μ.μ. στο «Μπάμπης Παπαχατζής» του Νεοχωρίου, απέναντι στον τοπικό Διγενή που επιστρέφει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Και σε αυτό το τεστ, ο Περικλής Αμανατίδης θα κάνει πολλές δοκιμές και ενδεχομένως και να ξεκινήσει αρκετούς παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, όπως έκανε και στην Καλαμπάκα, για να δει πόσο μπορεί να υπολογίζει και σε εκείνους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο περνούν οι ημέρα οι κυανέρυθροι δένουν όλο και περισσότερο σαν ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα από τους αυτοματισμούς που παρουσιάζουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Από την άλλη για το Διγενή αυτό θα είναι ένα δυνατό τεστ, κόντρα σε μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου και ο Βασίλης Γκούμπλιας θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.

Το «Μπάμπης Παπαχατζής» αναμένεται να γεμίσει από φίλους των δύο ομάδων που θα αψηφήσουν τη ζέστη για να δουν αυτό το ενδιαφέρον φιλικό.

 

Θέλει το «Β. Καρακίτσιος» για δεύτερη έδρα

 

Ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Τρικάλων όπως όλα δείχνουν θέλει ακόμη χρόνο για να είναι έτοιμος προς χρήση με τους ιθύνοντες του Α.Ο Τρίκαλα να πονοκεφαλιάζουν, βλέποντας ότι πιθανώς και με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φυσική τους έδρα

Για το λόγο αυτό, ο Ηλίας Αιβάζογλου αρχικά πρότεινε ως δεύτερη έδρα της ομάδας το στάδιο Αλκαζάρ στη Λάρισα, αλλά με δεύτερη σκέψη αποφάσισε ότι θα ήταν καλό οι κυανέρυθροι να μην αγωνιστούν εκτός νομού και έτσι πρόθεση της διοίκησης αποτελεί το να δηλωθεί τελικά το Β. Καρακίτσιος της Καλαμπάκας.

Θα πρέπει ωστόσο η συγκεκριμένη εισήγηση των Τρικάλων να γίνει αποδεκτή στην αυριανή συνεδρίαση της λίγκας, που είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Και όλα τα παραπάνω ενώ το γηπεδικό τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Από την πλευρά του Α.Ο Τρίκαλα υποστηρίζουν και κατόπιν εισήγησης εμπειρογνώμονα ότι η αλλαγή του χλοοτάπητα είναι η μοναδική λύση και το κόστος για το έργο αυτό δε θα υπερβεί τα 30 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα περιμένουν να γίνει συνάντηση με το Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου επί του συγκεκριμένου σοβαρού ζητήματος, που η αλήθεια είναι ότι πρέπει επιτέλους να επιλυθεί σωστά.

 

‘Ερχεται μία ακόμη μεταγραφή;

Το ρόστερ του Α.Ο Τρίκαλα είναι κατά τεκμήριον από τα πιο ποιοτικά της φετινής Football League, καθώς όσους παίκτες ζήτησε ο Περικλής Αμανατίδης αποκτήθηκαν από τη διοίκηση.

Το γεγονός αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει τουλάχιστον μία ακόμη ποιοτική μεταγραφή.

Η διοίκηση έχει κάνει επαφές με παίκτες που υπέδειξε ο προπονητής και αναμένει απαντήσεις, που αν είναι θετικές το ρόστερ θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό σε όλες τις θέσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης