Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

ΣΙΝΕΑΚ: Αστερίξ, Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10.10.2019 | 6:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αυτή την Κυριακή Ο Δημοτικός Κινηματογράφος προβάλλει για παιδιά την ταινία ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 85΄ (όχι σε 3D).

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, η νέα περιπέτεια του γνωστού διδύμου δεν απογοητεύει ακόμη κι αν νιώθεις ότι τα έχεις ξαναδεί όλα. Κώστας Ζαλίγκας

Ελεύθερος Τύπος

…οι σκηνοθέτες / σεναριογράφοι Αλεξάντρ Αστιέρ και Λουί Κλισί πετυχαίνουν μια έξυπνη ανανέωση του μύθου που έπλασαν οι Ουντερζό – Γκοσινί. Γιάννης Ζουμπουλάκης -Το Βήμα

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα πραγματοποιήσει ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Θα πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:

– 12.00 πρωί κανονική προβολή (4 €)  και ετήσια κάρτα

– 17.30 απόγευμα κανονική προβολή (4 €)

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12.15 το μεσημέρι της Κυριακής, με εισιτήριο 2 €.

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2019-2020. Η κάρτα θα ισχύει μόνο στην προβολή που θα πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί. (11 προβολές- μία προβολή από τις δυο της κάθε ταινίας) Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης