Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Σειρά θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ10.10.2019 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ιδιαίτερα έντονο με δυναμική αντιπολιτευτική παρουσία, αλλά σε ένα γενικότερο κλίμα «πολιτικού πολιτισμού» πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σχεδόν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν και έλαβαν εγκριτική απόφαση είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, έφτασε δε ο χρόνος και για μια συζήτηση γύρω από θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, όπως οι σχέσεις του δημάρχου κ. Κ. Μαράβα με τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό.

Τόσο ο κ. Τσούτσιας όσο και ο κ. Χήρας εκπροσωπώντας παρατάξεις της αντιπολίτευσης, επισήμαναν στο  δήμαρχο ότι η απάντησή του απέναντι στα όσα υποστήριξε ο κ. Αγοραστός δεν ήταν αρκετή ενώ απευθύνθηκαν στο δήμαρχο για περισσότερες διευκρινήσεις που αφορούν έργα που εντάσσονται σε προγράμματα και αφορούν το δήμο Πύλης.

Εκτός αυτού, για ακόμη μια φορά συζητήθηκε η αποδυνάμωση του δήμου Πύλης από υπηρεσίες και οργανισμούς, όπως οι τράπεζες ενώ επισημάνθηκε κατά τη συνεδρίαση η ταλαιπωρία ειδικά των επιχειρηματιών που αναγκάζονται να μετακινούνται μέχρι το Μουζάκι για το σκοπό αυτό.

Σε ότι αφορά στα θέματα ημερήσιας διάταξης λήφθηκαν αποφάσεις για τα μέλη των επιτροπών και των οργανισμών του δήμου. Από την άλλη αναβλήθηκε η συζήτηση περί αξιοποίησης και αλλαγών στην Μονομετοχική Αναπτυξιακή Εταιρεία του δήμου που διαχειρίζεται και το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου για επόμενη συνεδρίαση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης