Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Σκληρή δουλειά στη νεανική Δήμητρα/Απόλλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.08.2019 | 1:25 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσεεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας της Δήμητρας/Απόλλων στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας υπό τις οδηγίες των Αποστόλη Γκαραγκάνη-Νίκου Γιαγιάκου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι απαιτητικό με τους ποδοσφαιριστές να ιδρώνουν με την κάθε άσκηση ώστε η ομάδα της Δήμητρας/Απόλλων να είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από έντονο το νεανικό στοιχείο καθώς προωθούνται νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ομάδας με στόχο να αναδειχθούν μέσα από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα, κερδίζοντας παράλληλα τις απαιτούμενες εμπειρίες για το μέλλον τους.

Σε αυτούς προστίθεται και ένας μικρός έμπειρων παικτών με παραστάσεις στην κατηγορία, που λειτουργούν και ως παραδείγματα για τους νεότερους.

Η Δήμητρα/Απόλλων παραδοσιακά, κάθε χρόνο πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στην Α’ ΕΠΣΤ και αυτός θα είναι και ο φετινός στόχος της αντρικής ομάδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop