Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ05.07.2018 | 2:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ιστορική επιτυχία για τη  χώρα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  τη συμφωνία στο Eurogroup, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για την Οικονομία που ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «πήγε στο Βερολίνο για να ζητήσει διαβεβαιώσεις από τη Γερμανία ότι θα πιέσει για να εφαρμοστεί το μέτρο περικοπής των συντάξεων».

Σχολιάζοντας τη στάση του κ. Μητσοτάκη για το Μακεδονικό, ανέφερε ότι «προσφέρει πολιτική κάλυψη στο φασισμό» λέγοντας μάλιστα ότι έχει γίνει πιο ακροδεξιός και από τον Άδωνι.

Εν συνεχεία, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε θέματα οικονομίας, λέγοντας ότι τα ελληνικά ομόλογα , καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ ενώ οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης – όπως είπε –  αναβαθμίζουν  τη θέση της Ελλάδας. Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «σε λίγες ημέρες η Ελλάδα βγαίνει καθαρά και με ασφάλεια από τα μνημόνια. Εκεί που απέτυχαν τρεις δικές σας κυβερνήσεις η δικιά μας πέτυχε» σημείωσε απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφορικά με τη συμφωνία για το χρέος, είπε ότι επανέρχεται το ελληνικό  δημόσιο χρέος σε τροχιά βιωσιμότητας ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει έναν καθαρό διάδρομο για την ελληνική οικονομία για την επόμενη 15ετια. Η κατάσταση που βίωσε η χώρα εδώ και μία 8ετια τελειώνει, πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν παρέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, η κατάσταση ήταν δραματική.

«Με την ανεργία να βρίσκεται στο 27% και μάλιστα επί των ημερών σας να έχει φτάσει το ντροπιαστικό ιστορικό ρεκόρ του 28%. Και την ίδια στιγμή, η ανεργία των νέων να προσεγγίζει το 60%.

Ρεκόρ – που πιθανά θα μείνει ακατάρριπτο – στην ιστορία της Ευρώπης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι μετά τη συμφωνία για το χρέος, οι Έλληνες  θα πρέπει να δουν άμεσα στην καθημερινότητά του σταδιακή βελτίωση οι οποίοι – όπως είπε – για χρόνια έβαλαν πλάτη πληρώνοντας τα σπασμένα ενός χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης