Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Σκληρή κριτική από τον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.02.2021 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για μία «ανέμελη προεκλογικού χαρακτήρα βόλτα στην Ασκληπιού και ένα κομματικό πανηγύρι με μπουφέ από άμβωνος ιδιωτικής εταιρείας», έκανε λόγο, σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΚΙΝΑΛ για τις ΜΜΕ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Σε παρέμβασή του στον Ζυγό σημείωσε πως δημιουργήθηκαν και καλλιεργήθηκαν υπέρμετρες προσδοκίες, ενώ οι εικόνες που είδαμε ήταν εντελώς εκτός εποχής την οποία βιώνουμε. Μάλιστα, είπε δεικτικά πως «θα ήθελα να ξέρω τι θα πει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων γι’ αυτό που συνέβη», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα της Μεσοχώρας, υπογραμμίζοντας πως όλη αυτή η διαδικασία της νέας μελέτης θα πάρει αρκετό καιρό για να φτάσουμε στο τελικό στάδιο.

Ο Κωνσταντίνος τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, στηλιτεύοντας την στάση των κεντρικών μέσων ενημέρωσης που στάθηκαν σε μία αλλαγή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, η οποία  έγινε στα πλαίσια ενός εσωτερικού ανασχηματισμού, αλλά δεν προβάλλουν καθόλου την έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κόμματος, που αποτελεί την μόνη στιβαρή αντιπολίτευση.

Παράλληλα, σημείωσε πως στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας «τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ είναι πολυτέλεια» για να συνεχίσει λέγοντας πως «Δεν λέμε ότι δεν γίνονται ζυμώσεις. Όμως, δεν είναι της στιγμής όλα αυτά τα πράγματα να πάρουν σάρκα και οστά όταν έχουμε μπροστά όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop