Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σκρέκας: Εκτίμηση για κάτω από 10 ευρώ τα αμνοερίφια

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.04.2024 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Θα εφαρμοστεί και φέτος του καλάθι του Πάσχα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο realfm 97,8 ενώ πρόσθεσε ότι οι τιμές στα αμνοερίφια θα είναι ίδιες ή χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η εκτίμηση που υπάρχει για τις τιμές των αμνοεριφίων είναι ότι θα διαμορφωθούν κάτω από 10 ευρώ το κιλό ενώ τόνισε, πως συνεχίζονται, με αμείωτη ένταση, οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ένα από τα μέτρα κατά της ακρίβειας είναι το καλάθι του νοικοκυριού που απευθύνεται σε πιο ευάλωτα νοικοκυριά ώστε να έχουν πρόσβαση σε βασικά καταναλωτικά αγαθά σε προσιτές τιμές. Και βεβαίως θα έχουμε και καλάθι του Πάσχα, ώστε τα ευάλωτα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά, όπως το αρνί και το κατσίκι».

Σχετικά με το εάν θα υπάρξει και «Καλάθι του νονού» ο κ. Σκρέκας είπε ότι «τα παιχνίδια έχουν χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι και εξετάζουμε αν κρίνεται αναγκαίο με την αγορά να υπάρξει ένα τέτοιο καλάθι. Αυτό όμως θα το εξειδικεύσουμε στις επόμενες 10 ημέρες».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης