Πέμπτη 30.06.2022 | Εορτάζουν: Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

SL2: Αίτημα για τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.01.2021 | 12:04 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Αίτημα για να λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής έκανε η διοργανώτρια και αναμένει μέχρι αύριο το πρωί να πάρει απάντηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Μετά την αναβολή της τηλεδιάσκεψης των Λοιμωξιολόγων για την Πέμπτη, η διοργανώτρια με πρωτοβουλία του πρόεδρου της, Λεωνίδα Λεουτσάκου ζήτησε να πάρει μέρος σε εκείνη που ορίστηκε την Παρασκευή.
Η διοργανώτρια περιμένει αύριο το πρωί το ΟΚ από τη ΓΓΑ, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στην τηλεδιάσκεψη εκτός από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων θα πάρουν μέρος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, ο γενικός γραμματέας της ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Μπουτσικάρης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Μπάντης.
Βασικό θέμα της τηλεδιάσκεψης η έναρξη στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος
για τηλεοπτική παραγωγή

Η Σούπερ Λιγκ 2 απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι τις 11/1/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης (4ος όροφος), Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678.
Η ανακοίνωση της λίγκας αναφέρει:
«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.
Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι τις 11/1/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης (4ος όροφος), Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678.
Για αναλυτικές πληροφορίες: president@footballleague.gr, 210 3386302-303 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή