Παρασκευή 20.05.2022 | Εορτάζουν: Θαλλελαίος, Θαλής, Λυδία, Λήδα, Λύδα

Σοφία Αλεστά: Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις

ΤΟΠΙΚΑ04.04.2019 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

«Η δράση φέτος είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι πως όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να αλλάξουμε όλο τον κόσμο». Αυτά τονίζει στην ΕΡΕΥΝΑ η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Σοφία Αλεστά(φωτό), στο πλαίσιο της διοργάνωσης Let’s Do It Greece.

Καθαρισμός εθελοντικά

Ο Δήμος Τρικκαίων, συνεχίζοντας τις δράσεις για ενίσχυση του εθελοντισμού και βελτίωση της καθαριότητας και του πρασίνου στα Τρίκαλα,  μετέχει και φέτος στη διοργάνωση  Let’s Do It Greece. Την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι φορείς και οι εθελοντές, ενισχύσουν το προσωπικού του Δήμου και αναλαμβάνουν δράση: καθαρίζουμε όλοι μαζί, κάθε πολίτης, κάθε ενδιαφερόμενος φορέας, την περιπατητική διαδρομή περί των τειχών του κάστρου. Ο Δήμος τρικκαίων είχε συγκαλέσει τους φορείς σε πρώτη συνάντηση πριν 10 ημέρες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΛΑΣ, η ΣΜΥ, πλήθος οργανώσεων και φορέων, συμφώνησαν ότι επείγει ο καθαρισμός μιας πολύ όμορφης και ξεχωριστής διαδρομής εντός πόλης, γύρω από το σημείο αναφοράς της πόλης των Τρικάλων, όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση.

Ως σημείο συνάντησης ορίστηκε ο προαύλιος χώρος του καφέ του φρουρίου στις 09:30, ώστε αμέσως μόλις γίνει ο καταμερισμός εργασιών, να ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Με όλες τις δυνάμεις του

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει η κ. Αλεστά, συμβάλει σε αυτή την πράξη εθελοντισμού με όλες του τις δυνάμεις, για να προσθέσει:

«Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία που παίρνει σάρκα και οστά σε εθελοντική βάση, μεταξύ άλλων συμβάλλει και στην ευαισθητοποίηση των νέων κυρίως ανθρώπων, βοηθώντας τους να υιοθετήσουν πρακτικές ωφέλιμες για το περιβάλλον μας, ξεκινώντας από τις πιο απλές καθημερινές μας ενέργειες αφήνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης