Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Απόπειρα αυτοκτονίας 37χρονου στην Καλαμπάκα

Σοκ στα Τρίκαλα από το θάνατο του 43χρονου

ΤΟΠΙΚΑ02.07.2018 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σοκ στην κοινωνία των Τρικάλων προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 43χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του από τη σύζυγό του.

Ο 43χρονος, ο οποίος ασχολούνταν στον τομέα των ασφαλειών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής από τη σύζυγό του στην οικία φέροντας σύμφωνα με πληροφορίες τραύμα στο κεφάλι από όπλο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εξέτασε το χώρο που εντοπίστηκε νεκρός ο 43χρονος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα μέχρι στοιχεία συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ο 43χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Εντωμεταξύ το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ένας 37χρονος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Ο 37χρονος φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα φαρμάκων και να αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης