Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Σωστός προγραμματισμός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ07.07.2020 | 12:20 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου από κοινού με το γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά συνεχίζουν να οργανώνουν την επόμενη ημέρα της ομάδας στη SL2 και είναι γεγονός ότι οι κινήσεις τους είναι το ίδιο μεθοδικές όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό

Ο Ηλίας Αιβάζογλου μπορεί να πήρε την απόφαση να κινηθεί διαφορετικά αυτό το Καλοκαίρι σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που βέβαια θα συμβεί σε όλες σχεδόν τις ομάδες, λόγω και της γενικότερης κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα χτιστεί μία δυνατή ομάδα για τα δεδομένα της δεύτερης κατηγορίας.

Αντίθετα, οι κινήσεις που γίνονται έως τώρα δείχνουν εντελώς το αντίθετο.

 

‘Ερχεται φιλόδοξος προπονητής

 

Ξεκινώντας με το θέμα του προπονητή. Μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα ένα βαρύ όνομα ο Περικλής Αμανατίδης, αλλά η διοίκηση φρόντισε αμέσως να κοιτάξει κάποιον προπονητή εξελίξιμο και με εμπειρία στην κατηγορία.

Στο πρόσωπο του Απόστολου Χαραλαμπίδη οι κυανέρυθροι θέλουν να βρουν το δημιουργό της ομάδας που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στη SL2 και ο Μακεδόνας τεχνικός έχει όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται για αυτό.

Είναι εργατικός, έχει και ο ίδιος κίνητρα και βλέψεις να διακριθεί και το έργο του τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το “μαέστρο” του νέου Α.Ο Τρίκαλα.

 

Θα μείνουν όσοι πρέπει

Στο κομμάτι των ανανεώσεων είναι δεδομένο ότι δε θα αδικηθεί κανένας από τους παίκτες που έφεραν φέτος την άνοδο. ‘Οσα παιδιά πραγματικά μπορούν να προσφέρουν στη SL2 , αλλά και παράλληλα έχουν τη διάθεση να αποδεχτούν την οικονομική πολιτική της ομάδας είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στα Τρίκαλα και αυτό θα φανεί στην πορεία.

 

Ρόστερ με νεαρούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Νίκος Σαμολαδάς καθημερινά συζητάει με δεκάδες ποδοσφαιριστές. Η εμπειρία του στο χώρο, αλλά και οι επιτυχημένες επιλογές πέρυσι το Καλοκαίρι δείχνουν ότι προφανώς και μπορεί και φέτος να φέρει τους κατάλληλους παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ.

Στους παίκτες αυτούς θα υπάρξουν σίγουρα και τουλάχιστον 4-5 πρωτοκλασάτοι και ποιοτικοί παίκτες, για όσους ισχυρίζονται ότι η ομάδα θα στηριχτεί αποκλειστικά σε νεαρούς άπειρους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση το ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι αλλά αυτό δε σημαίνει αποκλειστικά την άνοδο.

‘Ενα ακόμη θετικό στοιχείο αποτελεί η πρόθεση των διοικούντων να αποκτηθούν και ορισμένα Τρικαλινά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Νίκος Σκόνδρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη νέα σεζόν τα κυανέρυθρα, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για το Βαγγέλη Ανδρέου, η περίπτωση του οποίου είναι δύσκολη, καθώς δένεται για ένα ακόμη χρόνο με συμβόλαιο από τα Χανιά.

Επίσης και νεαροί παίκτες της περιοχής θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τον Α.Ο Τρίκαλα σε λίγο καιρό και εν συνεχεία ο νέος τεχνικός θα αποφανθεί για το αν θα αποκτηθούν η όχι. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ονόματα των Λουκά και Τσιαντούλα από τα Μετέωρα.

Οπότε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το νέο Α.Ο Τρίκαλα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ