Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Σπουδαστές της Ισπανικής Γλώσσας στο Βελιγράδι

ΤΟΠΙΚΑ07.01.2019 | 3:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή στην πόλη του Βελιγραδίου. Την Παρασκευή 14/12η ομάδα ξεκίνησε την περιήγηση από τον ναό του Αγίου Σάββα, το φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη και επισκέφθηκε τον Πύργο Νεπόισα, τόπο όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ελληνική ομάδα συναντήθηκε με την αντίστοιχη ομάδα των Σέρβων, Beograd Spanish Meeting Point. Για δύο περίπου ώρες οι δυο ομάδες αντάλλαξαν πληροφορίες και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να εξασκήσουν προφορικά την Ισπανική Γλώσσα.

Το Σάββατο 15/12 ακολούθησε εκδρομή στο Νόβι Σαντ, ενώ το απόγευμα  πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας του Ινστιτούτο Θερβάντες  με θέμα τους Σεφραδίτες. Μια υπέροχη διαδρομή σε 18 Ισπανικές πόλεις και στις εβραϊκές κοινότητές τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές του τμήματος ενηλίκων που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδρομή: Γκαραγκάνη Έφη, Γκατζογιάννη Γλυκερία, Κωφός Ηλίας, Μανούσκος Θεόδωρος, Σορώκου Δήμητρα και από το Εφηβικό τμήμα στη Βουτυρέα Ζωή.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια στάθηκαν οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά όπως επίσης οι φίλοι που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε από καρδιάς το ταξιδιωτικό πρακτορείο Orient Travel – Ντιντής Παναγιώτης που για 2η χρονιά είναι δίπλα μας και βοηθά στην διεξαγωγή των σχεδίων μας.

Η συντονίστρια του έργου στα Τρίκαλα

Ιωάννα Ν. Τέγου -Καθηγήτρια ΠΕ40 Ισπανικής Φιλολογίας & Πιστοποιημένη εξετάστρια KPG/ DELE

Μ.Ed. Universidad de Deusto (Bilbao)/ EAP

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop