Τρίτη 27.07.2021 | Εορτάζουν: Παντελεήμων, Παντελεήμωνας, Παντελής, Παντελεήμονας, Παντελάκης, Παντέλος, Παντελίτσα, Παντελίνα, Παντελεούσα

Στα Τρίκαλα αύριο ο Κώστας Γαβρόγλου

ΤΟΠΙΚΑ07.08.2018 | 8:15 πμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Διήμερη επίσκεψη στα μέσα της εβδομάδας στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση της συγχώνυσης του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Θεσσαλίας. Ειδικότερα ο κ.Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα, το πρωί της Τετάρτης.

Ο υπουργός Παιδείας θα έχει επαφές με αυτοδιοικητικούς και ακαδημαϊκούς στις θεσσαλικές πόλεις και όχι μόνο ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα επισκεφθεί μόνο τα Τρίκαλα και τη Λάρισα, αλλά το πρόγραμμά του τροποποιήθηκε.

Ο υπουργός έρχεται στην περιοχή προκειμένου να καταγράψει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις ενόψει κατάρτισης του νέου Σχεδίου  Νόμου  συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ( πρώην ΤΕΙ Λαμίας)  και Θεσσαλίας.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού θα είναι την Τετάρτη 8 Αυγούστου τα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ.

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με Καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας που εδρεύουν εκεί.

Στις 19:30  θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με τις δημοτικές αρχές και φορείς.

Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Κ. Γαβρόγλου με τις Πρυτανικές Αρχές και στελέχη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια ο υπουργός Παιδείας  θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Την ίδια ημέρα ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, όπου θα συναντήσει τις πρυτανικές αρχές.

Στο πρόγραμμα του Κ. Γαβρόγλου είναι να επισκεφθεί ΤΕΙ Στερεάς  Ελλάδας, στη Λαμία την Παρασκευή. Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, θα βρεθεί στην περιοχή μας συνοδευόμενος από το σύμβουλό του καθηγητή Παντελή Κυπριανό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop