Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα Τρίκαλα ένα κορυφαίο συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις»

Χωρίς κατηγορία05.12.2022 | 6:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ψηφιακή μορφή αύριο Τετάρτη και με φυσική παρουσία στο Μουσείο Τσιτσάνη διοργανώνεται από την Teamworks το 7ο Συνέδριο με θέμα «Οι Ελληνικές Πόλεις μπροστά στις προκλήσεις του Αστικού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού».

Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως αναφέρεται σχετικά, η θέση του συνεδρίου της Teamworks στον χώρο των «Έξυπνων Πόλεων» μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομβική, καθώς την τελευταία διετία το έχουν παρακολουθήσει ψηφιακά, σύμφωνα με στοιχεία των Google Analytics, περισσότεροι από 15 χιλιάδες σύνεδροι από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, γεγονός που αναδεικνύει σε κορυφαία θέση ανάμεσα στα Συνέδρια του χώρου.

Το θεματικό πλαίσιο του Συνεδρίου αφορά σε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάδειξη, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο των ελληνικών επιδόσεων στις «Έξυπνες Πόλεις» και στον Ψηφιακό Πολιτισμό, τομείς που πρέπει να συνδυαστούν και να συνεργήσουν για την πρόοδο και ανάδειξη της χώρας.

Οι βασικοί τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί η θεματολογία του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου «Smart Cities – Digital Citizens» και «Infonation» θα αφορούν καίρια θέματα συζήτησης όπως:

Οι Ψηφιακές Τεχνολογίες και Υποδομές στην ανάπτυξη υπηρεσιών για την καθημερινότητα στις Ελληνικές Πόλεις, η Αξιοποίηση Ψηφιακών Υποδομών και Εφαρμογών για τη βελτίωση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμων και Περιφερειών, οι Ψηφιακές Τεχνολογίες και η Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στην ανάπτυξη υπηρεσιών για την καθημερινότητα στις Ελληνικές Πόλεις, ο Ψηφιακός Πολιτισμός ως παράγων τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

Το Συνέδριο Sm@rt Cities διοργανώνεται με την αιγίδα των υπουργείων: Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού. Επίσης, υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.ΠΕ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Επίσης με την υποστήριξη των Φορέων: Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών και της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), γεγονός που αναδεικνύει την σημαντική θέση του Συνεδρίου στο χώρο των «Έξυπνων Πόλεων».

Χορηγοί του Συνεδρίου: Platinum Sponsors: Cosmote, Intracom Telecom, Gold Sponsors: Check Point Software Technologies, Ianic, Microsoft, Online Data, OTS, Papakosmas Datatechnika, Vodafone Business, WINGS ICT Solutions, Industry Partner: Kosmocar, Media Sponsors: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ICTplus.gr, ICTweekly.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης