Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Στα Τρίκαλα Γιάνης Βαρουφάκης και Σοφία Σακοράφα

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2019 | 3:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή και υποψήφια ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα καθώς και τους υποψήφιους για την ευρωβουλή Ερικ-Μιλτιάδη Εντμαν, την Φωτεινή Μπακαδήμα και την Δήμητρα Αναγνωστοπούλου θα είναι στα Τρίκαλα την Πέμπτη 2 Μαΐου για την πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ΔημαρχείοΤρικάλων και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και είχε προγραμματιστεί  εδώ και καιρό, ωστόσο οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί.

Τα βασικά σημεία στα οποία θα εστιάσουν οι ομιλητές είναι οι θέσεις και προγραμματικές προτάσεις που εστιάζουν στην ριζική αλλαγή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη και την ανατροπή των μέχρι τώρα πολιτικών που εφαρμόζονται. Εξάλλου, ο κ. Βαρουφάκης, δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, μιας και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με μία από τις πιο σημαντικές πολιτικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας για τη χώρα μας.

Από την άλλη, η σύνδεση της κας Σακοράφας με τα Τρίκαλα ως ιδιαίτερη πατρίδα της, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας. Πέρα από τις ομιλίες, θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που θα θέσουν οι Τρικαλινοί που θα παραβρεθούν τόσο για πολιτικά όσο και οικονομικά θέματα για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη γενικότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης