Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Τρικάλων

Στα Τρίκαλα ο Κωστής Χατζηδάκης

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2024 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την προσοχή στραμμένη στις πληγές της Θεσσαλίας που προέκυψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς επίσης και στις προσπάθειες για την αποκατάσταση και την ανάκαμψη του τόσο σημαντικού γεωγραφικού διαμερίσματος της χώρας, βρέθηκε στα Τρίκαλα το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κώστης Χατζηδάκης.

Ο υπουργός μετά την ανάληψη των καθηκόντων, ως συντονιστής για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα συμμετέχοντας στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων.

Ο Κωστής Χατζηδάκης άνοιξε την ομιλία του, με τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία του Σεπτεμβρίου, μια κατάσταση άνευ προηγουμένου λόγω έντασης, που σχετίζεται όπως είπε με την κλιματική αλλαγή.

«Οι σκηνές που συνάντησα στην Θεσσαλία το περασμένο Σεπτέμβριο θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου για πάντα. Από εκείνη την στιγμή δική μου απόφαση αλλά και του πρωθυπουργού της χώρας είναι να πράξουμε ότι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να επαναφέρουμε την Θεσσαλία στην ομαλότητα.», σημείωσε ο υπουργός για να σταθεί λίγο αργότερα σε οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν ή θα δοθούν την ανασυγκρότηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης