Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα Τρίκαλα ο Πέτρος Κόκκαλης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ15.05.2024 | 3:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Περιοδεία σε Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιεί ο γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και την περιοχή των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Τρικάλων κ. Σπυρίδων Αγναντή, επίσκεψη στο Κεραμίδι και συνάντηση με επιτροπή ανασυγκρότησης και τέλος επίσκεψη στην e-Trikala.

Την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης