Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα Τρίκαλα ο Στέφανος Κασσελάκης

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2024 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ενώ θα επισκεφτεί και το Κεραμίδι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση «Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη, στις 17:30, στο χωριό Κεραμίδι όπου θα ενημερωθεί για την πορεία της αποκατάστασής του από τις πρόσφατες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, στις 19:00 θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων όπου και θα συνομιλήσει με πολίτες και μέλη/φίλους του κόμματος και τέλος, γεύμα το οποίο θα παραθέσει η Ν.Ε. Τρικάλων.

Η επίσκεψη είναι στα πλαίσια του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. που πραγματοποιείται την επομένη, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημοτικών Αρχών, επιστημονικών και παραγωγικών φορέων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης