Τετάρτη 21.10.2020 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

Στα Τρίκαλα την Κυριακή Π. Κόκκαλης και Σπ. Δανέλλης

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2019 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το μεγάλο στοίχημα αποτελούν οι Ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να οργώνουν τη χώρα από άκρη σε άκρη, απευθύνοντας το δικό τους κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη στις επερχόμενες κάλπες.

Αυτή την Κυριακή, στα Τρίκαλα αναμένεται ο Πέτρος Κόκκαλης καθώς και ο συνυποψήφιός του Σπύρος Δανελλης οι οποίοι θα συμμετέχουν ως ομιλητές σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 8:00 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Τρικκαίων. Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπως αναφέρουν από τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα περιοδεύσουν σε όλες τις Θεσσαλικές πόλεις, και θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα μετά την επίσκεψη στη Λάρισα.

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, από χθες το απόγευμα που έγινε γνωστή η έλευση των δύο υποψηφίων, βρίσκονται υπ’ατμόν για το συντονισμό της εκδήλωσης.

Στήριξη Σκουρλέτη με τηλεδιάσκεψη…

Πέρα από τις Ευρωεκλογές, σε επίπεδο τοπικής κινητοποίησης από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται ότι είναι αυτές που προβληματίζουν σημαντικά τη νομαρχιακή επιτροπή. Μετά τα όσα συνέβησαν με την αποχώρηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ από το «συμμαχικό» ψηφοδέλτιο για το Περιφερειακό Συμβούλιο, λογικό να υπάρχει αναστάτωση.

Για τα όσα αποφασίστηκαν βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκαν  εν γνώσει  της κεντρικής ηγεσίας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μάλιστα πραγματοποιήθηκε και τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop