Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα Τρίκαλα την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΤΟΠΙΚΑ20.05.2024 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνέχεια της εκδήλωσης της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και τη Φαρκαδόνα και συγκεκριμένα:

στις 12:00, θα βρίσκεται στα Τρίκαλα, στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ επί του πεζοδρόμου της Ασκληπιού,

στις 13:30, στην Καλαμπάκα θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους στην πλατεία έμπροσθεν του δημαρχείου στο κατάστημα «Τα Χάσια»,

στις 15:00, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Φαρκαδόνας, αυτοδιοικητικά στελέχη των Τρικάλων και την επιτροπή πλημμυροπαθών του Δ. Φαρκαδόνας στο δημαρχείο Φαρκαδόνας.

Η Ν.Ε. ΠαΣοΚ – Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων με σχετική ανακοίνωση καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν το παρόν «για να συζητήσουμε θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης