Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

«Σταδιακή επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24.10.2018 | 4:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Επιλέγουμε τη σταδιακή επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια, η Ελλάδα δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με κανένα για να ασκήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από την εθνική της κυριαρχία» ανέφερε ο κυβερνητικός απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις.

Για το θέμα Καμμένου, υποστήριξε ότι υπάρχουν οι  πολιτικοί και κοινοβουλευτικοί όροι για την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης ενώ για τις συντάξεις υποστήριξε με βεβαιότητα ότι δεν θα περικοπούν, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του  προέδρου του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ περί του αντιθέτου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ αναφέρθηκε και στο θέμα της προφυλάκισης Παπαντωνίου. «Κρίνεται πια και με τη βούλα των δικαστηρίων, ότι διατελέσαντες υπουργοί που ανήκουν στο βαθύ πολιτικό προσωπικό του παλιού πολιτικού συστήματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, περισσότερο ενδιαφέρονταν για το προσωπικό τους συμφέρον παρά υπηρετούσαν την ελληνική πολιτεία».

Είναι, πρόσθεσε,  «μια κοινή ομολογία μεταξύ των πολιτών, αλλά κάθε φορά που η Δικαιοσύνη προχωρά και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για τη δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων, αποδεικνύεται σε όλο της το μέγεθος η διαφθορά, η διαπλοκή και ο εκφυλισμός του παλιού πολιτικού συστήματος» πρόσθεσε, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Παπαντωνίου στην οποία έκανε λόγο για «εργαλιοποίηση» της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση και εφαρμογή του «δόγματος Πολάκη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης