Πέμπτη 06.05.2021 | Εορτάζουν: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

Σταγόνες ζωής έδωσαν οι περιφερειακοί υπάλληλοι

ΤΟΠΙΚΑ11.06.2018 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Μεγάλη ανταπόκριση από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων συνάντησε η εθελοντική αιμοδοσία που διενήργησε ο τοπικός Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕΤ.

Για μια ακόμη φορά οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σ.Υ.Π.Ε.Τ για την εξαμηνιαία εθελοντική αιμοδοσία.

Πρόκειται για οργανωμένη κοινωνική προσφορά και δράση που δεν επιβάλλεται με θεσμικό τρόπο. Μοναδικά κίνητρα αποτελούν αξίες, όπως  η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη.

Ειδικά όταν αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποκτούν μεγαλύτερη αξία διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται.

Η πράξη αυτή αποτελεί απάντηση στις νέες αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών που η δημόσια Αρχή δεν κατορθώνει πλέον να ικανοποιήσει πλήρως.

Η ιδέα της κοινωνικής προσφοράς με υψηλά ιδανικά  και σκοπούς διαπερνά όλο και περισσότερους συναδέλφους.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Υ.ΠΕ.Τ. δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καθώς επίσης και τους συναδέλφους άλλων δημοσίων υπηρεσιών οι οποίοι επιλέγουν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας την σωστή και χρηστή διαχείριση  εκ μέρους του Δ.Σ.  Παράλληλα κάλεσε όλους τους εν δυνάμει αιμοδότες συναδέλφους να ανταποκριθούν σε ανάλογη πρόσκληση του Συλλόγου στο μέλλον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop