Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σταγόνες ζωής έδωσαν οι περιφερειακοί υπάλληλοι

ΤΟΠΙΚΑ08.12.2022 | 6:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μεγάλη ανταπόκριση από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων συνάντησε η εθελοντική αιμοδοσία που διενήργησε ο τοπικός Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕΤ.

Για μια ακόμη φορά οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σ.Υ.Π.Ε.Τ για την εξαμηνιαία εθελοντική αιμοδοσία.

Πρόκειται για οργανωμένη κοινωνική προσφορά και δράση που δεν επιβάλλεται με θεσμικό τρόπο. Μοναδικά κίνητρα αποτελούν αξίες, όπως η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη.

Ειδικά όταν αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποκτούν μεγαλύτερη αξία διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται.

Η πράξη αυτή αποτελεί απάντηση στις νέες αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών που η δημόσια Αρχή δεν κατορθώνει πλέον να ικανοποιήσει πλήρως.

Η ιδέα της κοινωνικής προσφοράς με υψηλά ιδανικά και σκοπούς διαπερνά όλο και περισσότερους υπαλλήλους.

Στην επιτυχία κάθε αιμοδοσίας, συνέβαλε και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το οποίο επιδεικνύει κάθε φορά άριστο επαγγελματισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Υ.ΠΕ.Τ. δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καθώς επίσης και τους συναδέλφους άλλων δημοσίων υπηρεσιών οι οποίοι επιλέγουν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας την σωστή και χρηστή διαχείριση εκ μέρους του Δ.Σ. Παράλληλα κάλεσε όλους τους εν δυνάμει αιμοδότες συναδέλφους να ανταποκριθούν σε ανάλογη πρόσκληση του Συλλόγου στο μέλλον.

Για την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου συνέβαλε ο Επίσημος Συνεργάτης της Coral Gas στο Νόμο Τρικάλων, Βίκτωρ Μπίλο, με την προσφορά δωρεάν θερμαντικού σώματος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης