Πέμπτη 29.10.2020 | Εορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτίνος, Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα

Σταματής: «Δε χάνω την αισιοδοξία μου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ31.03.2020 | 2:08 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

«Έχω μάθει να μην χάνω την αισιοδοξία μου», τονίζει  ο επιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα, Ανδρέας Σταματής

Η χώρα μας ζει την πανδημία του κορονοϊού, τα πάντα έχουν σταματήσει όπως και στο χώρο του ποδοσφαίρου οι αγώνες και προπονήσεις. Έτσι, οι περισσότεροι έχουν στραφεί στα social media (ποδοσφαιριστές και μη) και φτιάχνουν τα δικά τους challenge, προκαλώντας συμπαίκτες και φίλους τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει “ξεχωρίσει” για τις εμπνεύσεις του είναι ο επιθετικός των Τρικάλων, Ανδρέας Σταματής. Ο 26χρονος φορ μέσω του liganews.gr έκανε την παρακάτω δήλωση για τα επιτυχημένα και άκρως χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δεν υπάρχει κάποια έμπνευση για τα βιντεο! Έχω μάθει να μην χάνω την αισιοδοξία μου και ότι μάσα από τις δυσκολίες θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί, μετά τον κορονοϊό. Ακούμε τους αρμόδιους, τηρούμε κατά γράμμα αυτά που λένε και προστατεύουμε τόσο εμάς, τις οικογένειές μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Για ένα καλύτερο αύριο, για ένα αύριο που θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα αισιοδοξίας! Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε την κοινωνία»!, ήταν τα λεγόμενα του έμπειρου φορ του ΑΟΤ.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop