Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Σταματούν οι εργασίες λόγω των Ξωτικών

ΤΟΠΙΚΑ24.10.2022 | 5:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την παύση των εργασιών της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στο παραποτάμιο τμήμα της πόλης ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση στην περίοδο λειτουργίας του Μύλου των ξωτικών, αποφάσισε η δημοτική αρχή, σύμφωνα με δηλώσεις στη Λέσχη 97,6  του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Καταβούτα:

«Στο κομμάτι του Ληθαίου και τις εργασίες ανάπλασης που γίνονται εκεί, υπάρχουν πολλές ανησυχίες από την πλευρά μας, και αποφασίσαμε από τώρα ως και το Γενάρη να συμμαζέψουμε και να ολοκληρώσουμε στο 100% την Όθωνος και την Ιακωβάκη, και αργότερα να ξαναμπούμε σε εργασίες στον Ληθαίο. Θα μπούνε δηλαδή διαγραμμίσεις, κάγκελα, κλπ.

Αυτή την περίοδο όποιος εργολάβος και να δοκίμαζε να μπει μέσα στην πόλη, και όσο γρήγορα και να πήγαινε, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και θα δημιουργούσε πρόβλημα στα μαγαζιά. Οπότε για να μην ανοίξουμε νέα πληγή, πήραμε απόφαση να σταματήσουμε το έργο.

Μας προβληματίζει η καθυστέρηση που έχει το συγκεκριμένο έργο, δε θα μπούμε βέβαια στη διαδικασία να αλλάξουμε τον εργολάβο, είναι τρικαλινός και δουλεύει χρόνια στην πόλη, θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθεί σύντομα και η κατάσταση στον Ληθαίο.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης