Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στασιμότητα στην αγορά

ΤΟΠΙΚΑ19.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μπορεί ο καιρός να αρχίσει σιγά – σιγά να φτιάχνει, αλλά όλο το περασμένη διάστημα δεν στάθηκε σύμμαχος για την εμπορική αγορά των Τρικάλων, που βλέπει την άνοιξη να ολοκληρώνεται και την κίνηση στα καταστήματα να κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Ο άστατος καιρός, που περισσότερο θύμιζε φθινόπωρο, δεν βοήθησε τα καταστήματα, αλλά σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το Πάσχα, όπου με το πέρασμά του, τα έξοδο και την επιστροφή στην κανονικότητα των εξόδων, οι καταναλωτές… μαζεύτηκαν.

Ελπίδα των εμπόρων τώρα είναι η σταδιακή καλυτέρευση του καιρού και η άνοδος της θερμοκρασίας, που θα οδηγήσει τους Τρικαλινούς στο να ανανεώσουν την θερινή τους γκαρνταρόμπα. Μπας και κινηθεί τίποτα, μέχρι και τις θερινές εκπτώσεις, όπου αναμένεται αύξηση της κίνησης. Όλα αυτά βέβαια, προϋποθέτουν χρήματα, οπότε μάλλον όλοι θα πρέπει να περιμένουν την πρώτη του μήνα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης