Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στέκι μικρών και μεγάλων σε καθημερινή βάση η Δημοτική Βιβλιοθήκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ24.06.2019 | 4:25 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ξεχωρίζει ως ένα στέκι όπου νέοι, παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας γενικά, μπορούν να διαβάσουν, να αναζητήσουν, να ερευνήσουν. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι όλες αυτές τις ημέρες, και με το που έκλεισαν τα σχολεία, το αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης είναι συνεχώς γεμάτο με παιδιά και νέους που επιλέγουν να περάσουν εκεί το πρωινό τους.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων, ένας χώρος συνώνυμος της γνώσης και της εμπειρίας, της δημιουργικότητας και της δημιουργίας, προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον όχι μόνο για ανάγνωση βιβλίων, αλλά και για την απασχόληση των παιδιών, που βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν όμορφες και δημιουργικές ώρες.

Πέρα εξάλλου από τα βιβλία, η βιβλιοθήκη προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων σε όλους όπως η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο δε χώρος, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, δίνει τη δυνατότητα για χαλάρωση ιδανική για τους θερινούς μήνες.

Όπως επισήμαναν και πολλοί πιστοί «θαμώνες» της βιβλιοθήκης, είναι το ιδανικό μέρος ειδικά για τα παιδιά, αφού έρχονται σε επαφή με τα βιβλία και διαμορφώνουν στάση φιλαναγνωσίας.

Κάτι που τα συνοδεύει όλο το χρόνο, ακόμη και μέσα στη σχολική χρονιά, και που συμβάλει θετικά σε κάθε έκφανση της ζωής τους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης